Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (1 Eylül 2012; 14:00)

CENNETTE MÜMİNLER GÜZEL İNSANLAR İÇERİSİNDE. ORADA DA YİNE ALLAH’IN SINIRLARINA DİKKAT EDİYOR MÜSLÜMANLAR. CENNET AHLAKI ALMIŞ, TERBİYEYİ ALMIŞ. Bütün kadınlar güzel cennette ama herkes helaline sevgi duyuyor, yakınlık duyuyor. Ama herkes herkesi takdir ediyor ve beğeniyor. CENNET AHLAKIYLA NASIL MÜSLÜMAN KENDİNİ MUHAFAZA EDİYORSA DÜNYADA DA CENNET AHLAKIYLA KENDİNİ MUHAFAZA EDER. Müslüman iman gücüyle, aklıyla, ferasetiyle, basiretiyle hareket ettiği için hep güzeldir tavırları, hep hoştur.

İNSAN GÜZELE DOYMAZ TABİİ. SONSUZLUK RUHU VAR İNSANDA, DOYMAZ. CENNETTE ONUN İÇİN ALLAH YÜZ BİNLERCE, MİLYONLARCA GÜZEL KADIN YARATIYOR. ALLAH’IN DİLEMESİYLE, AZAP ÇEKMEDEN O GÜZELLİKLERİ SEYREDİYOR. O GÜZELLİKLER DE SÜREKLİ DEĞİŞTİĞİ İÇİN KALBİNDE O SONSUZLUK DUYGUSUNUN TATMİNİ OLUŞMUŞ OLUYOR, BİR TÜRLÜ DOYMUYOR. Mesela eşinin sürekli şekli değişiyor, yüzü değişiyor. Aslıyla duruyor ama eşi aynı zamanda binlerce şekilde görünüyor ona. Binlerce bedende görünüyor. Bir daha değişiyor, bir daha değişiyor. DOYUP BİTME DİYE BİR ŞEY YOK SEVGİYE, GÜZELLİĞE KARŞI. O YÜZDEN DOYUMSUZLUĞUMUZ. Bazı insanlar şaşırıyor, “Niye böyle bir doyumsuzluk var?” İMANDA DOYUM OLMAZ, İMANDA DOYUMSUZLUK VARDIR. İNSANIN RUHU SÜREKLİ BİR AÇLIK HALİNDEDİR SEVGİYE KARŞI, GÜZELLİĞE KARŞI. BİTİP TÜKENMEK BİLMEYEN BİR İSTEK OLUR. BU, CENNET RUHUNDAN KAYNAKLANIYOR.

HASTANE ODALARI ÇOK DAR. HASTANELERE ASLINDA DEVLETİN ÇOK GENİŞ YARDIM YAPMASI LAZIM. DAR ODADA HASTA TUTULMAZ. Psikolojik ferahlık hasta için çok önemlidir. Eşi dostu gelecek. Bir masa rahatça sığacak gibi olması lazım. Penceresi açık, bir manzara görmesi lazım. Dar binaların içerisinde, iç içe yerlerde. HASTANENİN ÇEVRESİNDEKİ BİNALARI DEVLET İSTİMLAK ETSİN. ETRAFI AÇILSIN. HAVUZLU FERAH BİR YER OLSUN. ODALARI DA GAYET GENİŞ OLSUN. EN AZ 30 METRE KARE FALAN OLMASI LAZIM. GENİŞ, FERAH PENCERELER. Floresan ışığıyla, tavanı basık, yanlar basık, küçücük bir yatak. Sağlam giden dayanamaz ona, Allah vermesin, orada hasta olur. Havalandırması güzel olması lazım. Her hastaneye bu kolaylığın sağlanması lazım. Acillerde para almıyorlarmış, o çok güzel ama hastanelerde de bir güzellik, kolaylık yapılması lazım. EN AZ 200 METRE FALAN HASTANE ÇEVRESİ AÇILSIN. ÇAM AĞAÇLARI, HAVASI TEMİZ, GÜZEL BİR YER OLSUN.
2012-09-06 00:31:12

Bu sitede yayınlanan tüm materyaller, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalanabilir ve çoğaltılabilir
© Sitemizde ve diğer tüm Harun Yahya eserlerinde yer alan Sayın Adnan Oktar’a ait şahsi fotoğrafların bütün yayın hakları Global Yayıncılık Ltd.Şti’ne aittir. Kısmen de olsa izinsiz kullanılamaz ve yayınlanamaz.